Dortoir Oarele MICI nu au nevoie de surSe multe de Lumina, care sa le FACA sa para incarcate si haotice. Dans schimb, o LUSTRA de dimensiuni Medii, Cu Lumina Galbena, calda, va pune cel mai bine in valoare un spatiu MIC de odihna. Incaperea va fi luminata in mod Egal, va capata simetrie si ITI va da o Stare de relaxare atunci cand te Bagi in Pat. In functie de stilul pe care l-ai ales pentru Design, Poti opta si pentru un candelabru élégant sau un lampadar cu abajur DIN hartie de orez, care va emite o Lumina placuta si va crea o atmosfera intima in dortoirs. Daca Lumina TI se pare insuficienta, o solutie este sa iti Pui pe unul dintre rafturi sau pe noptiera o veioza, astfel incat sa Poti CITI la Lumina EI fara sa iti Pui in périol vederea. Dortoir Oarele moderne sunt faimoase pentru faptul ca abordeaza un design Cat mai simplu, fonctionnel si versatil. Un dortoir ou moderne contine putine Piese de mobilier, Care ocupa Poutine spatiu à huis clos. Astfel dortoirs orul este mult mai spatios si aerisit, Oferind o senzatie de libertate si spatiu. Poti alege niste draperii usoare, DIN Panza, in sau voal, in culori deschise, care sa permita luminii sa patrunda in incapere, apoi niste perdele mai GRELE, inchise la culoare, DIN materiale mai solide. Modelele cu dungi verticale subtile alungesc incaperea si o fac sa para mai inalta, ASA ca Poti opta pentru un astfel de Model, daca TI se pare ca dortoir orul tau a capatat un AER usor 눉salle dupa mobilare. Amenajarea dortoirs orului la mansarda poate fi o alegere Buna, deoarece datorita inclinarii acoperisului, ofera senzatia de un spatiu intim, coupable unui ascunzis.

Dortoir Oarele amenajate la mansarda ne duc cu Gandul la dimineti Lungi petrecute à Pat citind o carte Buna. Dans categoria portofoliu au fost selectate cele mai bune proiecte de de design Interior pentru apartamente realizate de Nobili Interior Design. La implementarea proiectelor de design, designerii nostri au analizat foarte atent noastre si sentimentele exprimate de client. Urmatoarele proiecte de design intérieur sunt Cartea Noastra de vizita, care ne reprezinta mai mult decat orice texte si cuvinte scrise. mie nu mi-au placut. ITI DAU impresia ca acum trebuie sa apara Dracula.))) Dans cazul in care, dans urma returului, Vanzatorul constata o diminuare a valorii produsului datorata manipularii, va percepe clientului o taxons de resigilare. Pentru a Evita aceasta situatie, Cumparatorul este sfatuit sa supra-ambaleze produsul si Cutia Originala intr-un Alt Ambalaj, pentru a le proteja mai bine. Lenjeria si cuvertura de Pat Lenjeriile si cuverturile pe care le Alegi pentru Patul Tau pot aduce un plus de culoare si confort en dortoirs. O incapere decorata in culori deschise va prinde viata cu o cuvertura violet si o lenjerie Roz sau Bej, de exemplu. Secretul este sa Alegi Culori complémentare, astfel incat sa pastrezi, totusi, un design UNITAR.

Ideal este sa folosesti cel mult trei Culori dans Amenajarea dortoirs micro, iar acestea sa fie Cat mai adéquat ca SPECTRU. Nuantele de accent trebuie sa fie regasite doar en mica proportie: cateva Perne colorate, o decoratiune PE noptiera sau un tablou deasupra patului sunt metodele prin care Poti introduire nuantele mai intense dans decorul dortoirs Tau, fara sa pierzi spatiu. 2. inainte de achizitionarea pieselor de mobilier pentru Noul dortoirs ou e bine sa ai in de l`inlocuirii dulapului de haine cu un dressing Modern, prevazut cu USI culisante usor de manevrat.


About Palomo